Malou får wildcard til Farum

1. juni 2011

Malou Ejdesgaard er blevet tildelt et wildcard til hovedturneringen i e-Boks Sony Ericsson Open 2011, der begynder i Farum Arena på mandag med kvalifikationsturnering på lørdag og søndag. Den 20-årige dansker er for nylig vendt tilbage på tennisbanen efter en alvorlig knæskade, og i mandags landede hun i Danmark efter fire gode turneringer i Tyrkiet og Sydafrika.

Malou Ejdesgaard fik sin største tennisoplevelse i karrieren, da hun deltog i sidste års e-Boks Sony Ericsson Open.

Efter otte måneders skadespause er den danske tenniskvinde atter tilbage på banen med flotte resultater, og har ligesom sidste år fået et wildcard til hovedturneringen i den danske WTA-event.

Malou Ejdesgaard gjorde det godt sidste år, og vi vil gerne være med til at give hende det sidste skub tilbage efter hendes alvorlige skade – den seneste måneds resultater har jo vist, at hun er virkelig godt på vej”, siger Mikkel Nissen, Tournament Director i e-Boks Sony Ericsson Open 2011.

Det betyder utrolig meget for mig, at arrangørerne stadig tror på mig, og gerne vil se mig i turneringen igen, og jeg vil gøre alt for at gøre det godt”, siger Malou Ejdesgaard, der tilføjer, at knæet har det fint.

Hun blev i september sidste år sat ud af spillet, da hun fik et vrid i knæet og ødelagde sit korsbånd. Vinteren er blevet brugt på genoptræning, og for fire uger siden rejste den 20-årige dansker så ud i verden for at spille sin første turnering. I alt fire 10.000 dollar-events blev det til i Tyrkiet og Sydafrika, før hun i mandags vendte hjem med blandt andet to finalepladser i double sammen med østrigeren Nicole Rottmann.

Apropos double, så gentager Malou Ejdesgaard og Caroline Wozniacki sidste års succesfulde samarbejde i double, hvor det lykkedes de to veninder at spille sig i 2. runde af e-Boks Sony Ericsson Open til begejstring for tilskuerne i Farum Arena.

Jeg elsker at spille double og glæder mig til at spille sammen med Caroline. Vi håber på en god lodtrækning, og at det bliver lige så fedt som sidste år”, siger Malou Ejdesgaard.

Det danske par skal i kamp mandag aften, hvor arrangørerne har sørget for dannebrog til alle i Farum Arena.

De andre wildcard er endnu ikke uddelt.

Kilde: Pressemeddelelse fra e-Boks Sony Ericsson Open 2011