Main draw igen

12. september 2010

 Jeg slog Claes Göransson i dag 6-3 6-4, hvilket var en fin sejr for mig. Jeg spillede henholdent ligesom i går, men jeg havde bedre fornemmelse med min serv og stolede meget mere på den i dag, hvilket jeg fik brug for et par gange til at redde et par breakbolde. Kampen var sådan set rimelig lige, men jeg vandt de vigtige bolde. Jeg var god når jeg fik ham ud at løbe, og han var god når han fik mig ud at løbe. Sådan var det.

  Så nu er jeg i main draw igen og det er en god følelse. Jeg har lært fra sidste gang, så jeg vil skåne mig selv ved at lade være med at kalde den opkommende kamp for "den vigtigste i mit liv", for det er den jo slet ikke. Jeg skal spille mod en Yuho Paukko fra Finland, som er fjerdeseedet, på tirsdag. Og det glæder jeg mig rigtig meget til, for det er jo de kampe jeg gerne vil have. Dem hvor man spiller i højt tempo og skal være fokuseret hele tiden. Det synes jeg er fedt. Jeg tænker at hvis jeg kan bruge min serv fornuftigt og kæmpe mig til et break, så ser det godt ud! Hvad mere kan jeg gøre?

  Lige nu sidder jeg alene på hotel og det må dage som disse, som skræmte Martin P væk fra pro-livet. For det er fanme da kedeligt at se "G-force" tre gange i træk! Det er i øvrigt en film om ninja-hamstere der redder verden sammen med ham den halvfede tosse fra "The Hangover", som i øvrigt ikke er nær så sjov i denne film… 

 

Jeg spiller igen tirsdag.

Ørnø