Lodtrækning foretaget: Sådan ser mellemspillet ud

27. juni 2014

Efter fredagens lodtrækningen til Elitedivisionens mellemspil står det klart, at KB’s herrer og Århus 1900 møder Birkerød og Hvidovre, mens Helsingør og Lyngby skal op mod Gentofte og HRT. Hos damerne har KB og Hvidovre trukket Fruens Bøge og Esbjerg, og Gentofte og Birkerød møder Lyngby og HRT.

Flere spændende opgør er i vente i Elitedivisionens mellemspil.

Fredag er der trukket lod til mellemspillet, og hos herrerne trak herrerne KB og Århus 1900 Birkerød og Hvidovre, mens Helsingør og Lyngby trak Gentofte og HRT. I damernes mellemspil får KB og Hvidovre fornøjelsen af Fruens Bøge og Esbjerg, mens Gentofte og Birkerød skal møde Lyngby og HRT.

I mellemspillet møder alle hold de to hold, som de ikke har spillet mod i grundspillet. Pointene fra den indbyrdes kamp mellem de to hold, der var i grundspilspulje tages med over. Eksempelvis har Helsingørs og Lyngbys herrer tre point hver med over i mellemspillet, da deres indbyrdes kamp endte 3-3.

Sådan ser herrernes mellemspil ud:

Mellemspil 1:

KB (6 point med over)
Århus 1900 (0)
Birkerød (3)
Hvidovre (3)

Mellemspil 2:

Helsingør (3)
Lyngby (3)
Gentofte (4)
HRT (2)

Sådan ser damernes mellemspil ud:

Mellemspil 1:

KB (6)
Hvidovre (0)
Fruens Bøge (3)
Esbjerg (3)

Mellemspil 2:

Gentofte (4)
Birkerød (2)
Lyngby (3)
HRT (3)

Mellemspillet spilles over to weekender i slutningen af august. De to bedste hold fra hver pulje kvalificerer sig til medaljespillet.