Løchte vandt under pres: Danmark fører 2-0

4. april 2014

Danmark fører med 2-0 efter fredagens to singler i Davis Cup-kampen mod Luxembourg. Martin Pedersen vandt sikkert i tre sæt, men Frederik Løchte Nielsen blev presset ud i fem sæt i sin sejr over Mike Scheidweiler.

Det holdt hårdt for Frederik Løchte Nielsen, men i sidste ende lykkedes det alligevel for danskeren at slå Mike Scheidweiler. Luxembourgeren var ellers helt væk i de første to sæt mod Frederik Løchte Nielsen, men så tog Scheidweiler fat, og med 7-5 og 7-6 i de følgende sæt fremtvang luxembourgeren et femte og afgørende sæt.

Her slap kræfterne dog op for den 32-årige familiefar. Løchte Nielsen havde flest kræfter da det hele skulle afgøres, og i femte sæt var der ingen slinger i valsen. Danskeren vandt med 6-1, og efter en dyst over tre timer kunne han lade sig hylde som vinder.

Ingen problemer for Pedersen
Mens Løchte Nielsen virkelig måtte slide i det, havde kollega Martin Pedersen ingen problemer med at besejre Ugo Nastasi. 6-4, 6-4, 6-1 lød de sikre cifre i danskeren favør i den første af fredagens to singler, og da Løchte siden hen trak sejren i land, lyder den danske føring på 2-0.

Lørdag kan Frederik Løchte Nielsen og Martin Pedersen derfor afgøre det med en sejr i double, hvor de står over for Mike Scheidweiler og Gilles Kremer. Den kamp kan selvfølgelig følges på livestream her på tennissporten.dk. Vi starter transmissionen ca. kl. 13.50.

Resultater fra fredagens kampe ved Davis Cup Danmark – Luxembourg:
Martin Pedersen – Ugo Nastasi 6-4, 6-4, 6-1
Frederik Løchte Nielsen – Mike Scheidweiler 6-3, 6-4, 5-7, 6-7, 6-1