Løchte kommer ikke videre i Napa 2014

24. september 2014

Efter at have kæmpet sig op igennem kvalifikationsrunderne i Napa Valley Challenger ryger Frederik Løchte Nielsen desværre ud mod Sam Querrey i første runde

 

Frederik Løchte Nielsen mødte tirsdag aften dansk tid amerikaneren Sam Querrey i $50.000 turneringen Napa Valley Challenger, der er en del af ATP Challenger Tour. Løchte mødte allerede modstand i kvalifikationsrunderne hvor to ud af de tre kampe der skulle spilles for at komme til hovedturneringen endte i tre sæt.

 

Modstanden blev dog bestemt ikke mindre for Løchte i første kamp i hovedturneringen. Sam Querrey ligger nummer 54 på verdensranglisten, og var i 2011 helt nede og ligge nummer 17 i verden. Til sammenligning ligger Frederik Løchte nummer 525 i verden. Det kunne dog også ses på spillet hvor Løchte ikke havde mange chancer andet end at bruge sin hurtighed oppe ved nettet. Det var desværre ikke nok for Løchte til at kunne vende spillet, og Querrey vandt kampen 7-6[7-5], 6-3.

 

På den måde følger Frederik Løchte desværre samme linje som resten af tennisdanmark i udlandet. Her er både Mohammed Shabib og Philip Ørnø røget ud i løbet af kvalifikationsrunderne til $15.000 Future-turnering i Sverige ligesom Tobias Galskov, der er til $10.000 Future-turnering i USA.