Løchte: Eget niveau er afgørende

27. september 2010

Med tre sejre i tre kvalifikationskampe er Frederik Løchte Nielsen klar til hovedturneringen i ATP-turneringen i Bangkok. Og det er på ingen måde tilfældigt.

– Jeg slår rigtig gode spillere i en stor turnering fordi jeg selv spiller godt. Det er ikke fordi de er dårlige, så de her sejre betyder rigtig meget for mig, siger Løchte Nielsen til sporten.tv2.dk.

Løchte har slået Dodig (ATP-134) og Polansky (ATP-190). Danskeren ligger selv placeret som nummer 279. Hvem danskeren møder i første runde vides først senere mandag.

Troen tilbage
Efter et forår der blev spoleret af skader, så har efterårssæsonen været markant bedre for den eneste danske herrespiller på ATP-touren.

– De her sejre giver tro på jeg kan være med på højeste niveau, ikke mindst fordi jeg selv spiller roligt og afklaret, siger danskeren til sporten.tv2.dk.

På grund af skaderne i foråret, så har Løchte Nielsen et stramt program i resten af turneringsåret. Efter Bangkok rejser han til USA for at deltage i en stribe turneringer der.

Små udfald
Tidligere i karrieren har Løchte Nielsen haft problemer med rent mentalt at spille en kamp til ende. Men de problemer virker nu til at være løst.

– Jeg følte ikke noget stres, men tog tingene stille og roligt. Jeg havde et lille udfald i andet sæt, men heldigvis kom jeg hurtigt igen, siger han.

– Jeg tænker ikke på et møde med Nadal. Det er stadig en kamp og en lodtrækning før det kan ske, så jeg tager en ad gangen til det brister, slutter Løchte Nielsen fra Bangkok.