KOM IGEN HANNE

23. juli 2008

Surt surt surt………. Hanne misser matchbold. Hanne skriver følgende på hendes blog:

Puha, det har vaeret en rigtig maerkelig dag, og jeg ved naesten ikke, hvor jeg skal starte.
Jeg regnede med, at jeg skulle mode Kutuzova fra Ukraine som ligger 140 i verden i min forste runde, hvilket jo ville blive en kaempe udfordring. Jeg havde forberedt mig paa dette og taenkte, at jeg bare ville gaa ud og gore alt, hvad jeg kunne og kaempe alt, hvad jeg har laert.
Da jeg saa kl 12 idag gaar ind paa banen, kommer Kosic fra Kroatien ind – Kutuzova er ikke kommet, og Kosic kommer ind som lucky loser. "Fedt" taenker jeg, selvom det bliver en helt anden kamp – jeg mener nemlig, jeg har ok chancer for at slaa Kosic. Jeg bliver desvaerre ogsaa mega forvirret – hvor mange point faar jeg for at vinde, hvor mange penge, kan jeg slaa hende, hvem skal jeg mode i naeste kamp, og hvornaar skal jeg hjem til dk??? Det er bare nogen af de tanker, som flyver igennem hovedet, og jeg kan slet ikke koncentrere mig i starten og spiller slet ikke aggressivt nok. Jeg taber foste saet 5/7.
Nu kommer der en lille karakteristik af Kosic, som ikke er en helt normalt spiller. Hun er kendt som "fodboldspilleren", da hun spillede meget fodbold, da hun var yngre og blev kaaret til europas bedste, da hun var 14. Hun synes fordbold var for let, saa hun begyndte paa tennis, hvor hun lever meget paa hendes fantastiske boldtalent – hun kan jo naesten faa bolden til at snakke.. Samtidig er hun lidt af en cirkusklovn baad paa og uden for banen og snakker med alt og alle om alt muligt. Det gjorde hun ogsaa paa banen idag, og hun gik og charmede dommeren og linjedommere og fik lov at holde naesten et kvarters pause mellem 1. og 2. saet hvor hun skiftede sokker, gik paa toilet og besogte fyssen. Det er ret meget imod reglerne, og jeg brokkede mig, men desvaerre havde vi en dommer, som ikke turde saette sig igennem og i det hele taget leverede en forfaerdelig praestation. Jeg blev temmelig forbandet over alt som var sket i starten, men heldigvis fik jeg det ud i ketcheren paa en god maade, og jeg vandt andet saet 6/0 paa 15 min ved at spille aggressivt og pumpe mig selv op mentalt. Det saa i starten ud til, at jeg ville give hende endnu en lussing i tredje, da jeg kom foran 3-0 og 4-1. Jeg spillede stadig godt, og vidste at jeg kunne slaa hende paa tempo, hurtighed, udholdenhed og styrke. Faktisk har jeg to breakbolde til 5-1 i 3., hvilket nok havde afgjort kampen, men jeg bliver nok desvaerre lidt nervos, og der begynder at gaa ged i den. Jeg kommer foran 5-3 og har 30-0 i egen serv ved 5-3, men jeg kan ikke holde presset og hun spiller sig ind igen. Jeg kaemper alt, hvad jeg kan og faar en enkelt matchbold i hendes serv ved 6-5, men forvalter den katastrofalt. Vi ender i tie-break, som jeg taber 4/7. Igen tvivl om at hun spiller sig op – hun skiftevis spiller som top 100 og top 1000 (derfor ligger hun ca 450), men naar man er saa taet paa, saa er der ingen undskyldning: Det var min egen skyld jeg tabte.
Det er nok det tungeste nederlag i min internationale karriere, da der var mange point og prestige paa spil, men naar jeg faar det lidt paa afstand maa jeg glaede mig over det gode spil jeg har vist hernede, og at jeg har slaaet to gode spillere og endelig faaet hul paa top-300.
Jeg skal nok komme tilbage. Imorgen gaar turen hjem til min basecamp i Skanderborg inden jeg rejser til Finland, hvor jeg spiller i naeste uge…