Knæet driller Malou

27. maj 2011

Durban har vist sig ikke kun at være en positiv oplevelse. I dag oplevede Malou Ejdesgaard en mindre forskrækkelse, da knæet begyndte at volde problemer igen.

Malou til tennissporten.dk: "Jeg spillede min kvartfinale i  single her i morges. Havde ondt i mit knæ i opvarmningen og det føltes værre da kampen gik igang. Jeg trak mig efter første set. Min far behandlede mig i 45 min. efter min kamp, da jeg havde en stor blodsamling bag på knæet, som åbenbart har trykket en nerve og jeg ville gøre alt for at blive klar til double.
Spillede min double her til eftermiddag og er i semifinalen efter sejr på 63 61 over Le Roux og Van Zyl. Min makker og jeg spillede rigtig godt og knæet føltes bedre efter massage.

Jeg valgte at spille doublen, da det betyder meget for mig og det er kun halvdelen af banen man dækker, så jeg synes godt, at jeg ville prøve at spille.

Spiller semifinale i aften, da det regnede igår, så vi er nødt til at spille to doubler idag".