Klar til kvartfinalen

30. juli 2009

Efter en meget mystisk kamp mod Ricardo Melo i Belo Horizonte blev jeg klar til kvartfinalen. Jeg vandt med cifrene 7-6(5) 1-6 6-3. I første sæt spillede jeg rigtigt godt indtil stillingen 4-3 i mit favør og oppe med et enkelt break. Alle hans servepartier var meget tætte, og jeg havde haft adskillige chancer for at bryde hans serve endnu flere gange. Ved 4-3 blev jeg en smule passiv, men jeg fik holdt serv og kunne serve sættet hjem ved 5-4. Herfra havde han heldet, og han spillede rigtigt godt til stillingen 5-6 og sætbold til ham, hvor tingene atter vender til min fordel.
I andet sæt gik jeg totalt ned. Jeg missede totalt træffet i min serv, og det gav massevis af dobbeltfejl. Sættet gik derfor ekstremt hurtigt, og jeg var virkelig langt væk mentalt.
I starten af tredje sæt skulle jeg kæmpe med næb og klør for at hænge i. Jeg begyndte langsomt at finde træffet igen, og ved stillingen 3-3 fik jeg brudt ham. I partiet efter havde han så lige 0-40, men jeg overlevede, og det lukkede nok kampen.
Det var en fed kamp at vinde, da jeg ikke rigtigt troede på det ved stillingen 0-4 i andet sæt.

I næste runde møder jeg Julio Silva fra Brasilien. Han er en lille slider, der laver meget få fejl. På den anden side har han ikke nogen særlig god serv, så der burde være gode chancer for at få en masse rytme. Vi har mødt hinanden en enkelt gang tidligere, hvor han vandt en tæt kamp. Det var dog på grus og for adskillige år siden.