Klar til hovedturneringen

13. juli 2009

I morges spillede jeg 2. runde af kvalifikationsturneringen i Bogota, og jeg mødte en ung columbianer ved navn Chistian Chavez. Det blev en kamp, der mindede meget om min 1. runde med resultatet 6-2 6-1 i mit favør. I starten skulle jeg lige vænne mig til, at han servede så vanvittigt blødt, så jeg drønnede et par forhænder langt udover baglinjen. I sidste ende var det nu lidt spild af tid, men forhåbentlig har de to drenge haft det sjovt. Kampen var overstået på godt 40 minutter, og jeg fik desværre aldrig nogen rigtig rytme i mit spil, da han ikke kunne følge med i tempoet.

I kvalifikationsfinalen mødte jeg den 5. seedede argentiner Alejandro Fabbri. Han havde haft en forholdsvis hård anden runde kamp, så han var helt oppe i gear. Jeg startede helt forfærdeligt med et hav af dobbelfejl og ingen rytme fra baglinjen. Han spillede derimod godt og servede overraskende tungt. Derfor snuppede han første sæt med 6-3.
I andet sæt begyndte jeg at finde træffet i serven og også lidt fra baglinjen. Det var dog stadig ham, der pressede mig i mine servepartier. Ved stillingen 4-4 vendte momentum dog totalt, og jeg fik brudt hans serv rent. Jeg havde efterfølgende ingen problemer med at serve sættet hjem.
I tredje sæt startede jeg rigtigt godt og kom hurtigt foran med 3-0 (dobbelt break). Her burde jeg nok have lukket kampen, da jeg havde 40-30 og en oplagt forhånd, men den missede jeg. Fra det tidspunkt blev jeg forfærdeligt anspændt i min serv, og jeg fik slet ikke slået ordenligt til bolden. Han arbejdede sig langtsomt ind på mig, og til slut skulle jeg virkelig slide for at vinde kampen med endnu engang 6-4. 
Det er meget lidt, der skal til for at tingene vender her i Bogota. Det ene øjeblik føler man sig overpå, men slapper man af i bare to minutter, så kan kampen vende lynhurtigt. Det skyldes primært, at tempoet er højt i 3000 meters højde, og kommer man bare lidt for sent til bolden, så sidder den i hegnet.

Jeg ved ikke hvem, jeg skal møde  hovedturneringen endnu. Turneringen mangler stadig to kampe i kvalifikationen, og man placerer ikke kvalifikanterne ind i lodtrækningen, før de aller er fundet.