KidsTennis vil ud på skolerne

13. maj 2014

A2E Tennis, der har fået det belgiske fænomen KidsTennis til Danmark, vil nu forsøge at skabe endnu mere opmærksomhed omkring projektet. Nu skal tennistræningen integreres i skoletiden.

A2E Tennis ved Leonardo Snelleman og Nandor Veres har startet KidsTennis School Danmark Tour med besøg på Kokkedal Skole.

Leonardo og Nandor har haft motorik træning med i alt 173 børn fra 0. og 1. klasse på Kokkedal Skole den 8. og 9. maj. De besøger skolen i alt fire gange for hvert klassetrin, og ifølge A2E Tennis viste både børnene og pædagogerne stor begejstring for projektet.

Tennis i skoletiden
Arrangørerne fortæller, at flere skoler allerede har vist interesse i KidsTennis, der med den nye skolereforms indtræden kan foregå i skoletiden. Arrangørernes tanke er, at klubber som ligger tæt på børnehaver og skoler sættes i stand til at tage imod børn og tilbyde kvalificeret motorik-træning.

KidsTennis kan gennemføres på børnehavens legeplads, i skolegården, i en gymnastiksal, i en idrætshal, på et tennisanlæg eller på en parkeringsplads og kommer til at foregå på disse to niveauer:

KidsTennis hvid (3-5 år) fokuserer på at introducere børn helt ned i tre års alder til motorik-træning med elementer som koordination, balance, rytme, kropsbevidsthed, bevægelighed og rumfornemmelse.

KidsTennis blå (5-7 år) tager børnene et skridt videre og bringer for første gang tennisketsjeren i spil, samtidig med at de stadig træner motorik og koordination.