Julie Noe sikkert videre til anden runde i Tunesien

3. december 2014

Til $10.000 Futures-turneringen i Sousse i Tunesien blev der i dag, onsdag, spillet to utrolig hurtige kampe med næsten samme slutresultat. Det var dog kun den ene af de to, der endte i dansk favør.

 

Mens, at Simon Friis Søndergaard i går fik kæmpet sig videre til anden runde af hovedturneringen, så var det i dag de to 18-årige spillere Frederik Ørvad og Julie Noe, der skulle på banerne, hvor de begge spillede deres første hovedrunde i henholdsvis herre- og damedelen af turneringen. 

 

Allerede fra start af stod det dog klart, at Frederik Ørvad ville få en rigtig svær kamp. Her mødte han nemlig den fjerde-seedede italienske Omar Giacalone, der ligger nummer 506 på verdensranglisten. Det stod derfor også hurtigt klart hvem, der var stærkest, og Frederik Ørvad måtte inden længe se sig ude af turneringen med slutresultatet 6-0, 6-2.

 

Omvendt stod det dog til hos damerne hvor Julie Noe mødte en spiller fra værtslandet, nemlig tunesiske Cyrine Ben Cheikh. Her fik Noe dog vist at de danske spillere ikke er noget man skal spøge med. Ben Cheikh fik ikke mere end et enkelt parti før, at Julie Noe var videre til anden runde i hovedturneringen.

 

I anden runde møder Julie Noe tjekkiske Tereza Malikova, der i 2014 har været formået at runde pladsen som nummer 356 i verden. Noe må derfor formentlig forberede sig på noget mere modstand i torsdagens kamp. Det sker samtidig med, at Simon Friis Søndergaard også går på banen hvor han møder den ottende-seedede Joao Domingues.