IPTL: Musafir.com UAE Royals slutter IPTL-turneringen af med flot sejr over tuneringsvinderne

13. december 2014

International Premier Tennis League sluttede af med to storsejre i Dubai på den sidste spilledag.

IPTL var allerede blevet afgjort på den foregående spilledag i Dubai, da Caroline Wozniackis hold, Musafir.com UAE Royals, fredag tabte deres kamp mod DBS Singapore Slammers. Dette betød nemlig, at de ikke kunne indhente førerholdet Micromax Indian Aces, der havde et forspring på fem point inden den sidste spilledag i turneringen.

Dermed blev lørdag en dag i opvisningens tegn, hvor det kun var muligt at pynte på det endelige resultat.

Manila Mavericks havde stadig muligheden for at overhæle Musafir.com UAE Royals og tage den symbolske andenplads, og Manila Mavericks gjorde da også sit for at det skulle lykkes, da de stod overfor turneringens absolutte bundhold DBS Singapore Slammers.

DBS Singapore Slammers var ikke tæt på at tage sejren, da Manila Mavericks vandt en flot sejr med cifrene 30-15. Med sejren og fire vundne point, hvilket gav en midlertidig andenplads, måtte Manila Mavericks bare sidde og se på turneringens og dagens sidste kamp.

Dagens sidste kamp stod imellem turneringens vinderhold Micromax Indian Aces og Musafir.com UAE Royals som Wozniacki er en del af. På turneringsoversigten var det planlagt at danskeren skulle i, men det var i stedet Kristina Mladenovic, der stod overfor Ana Ivanovic, der vandt sættet i kvindesinglen med 6-5.

Selvom Ivanovic og Micromax Inidian Aces lagde bedst ud, så var det Musafir.com UAE Royals, der styrede resten af slagets gang, da de tog de fire næste sæt, hvilket gav en samlet sejr på 29-15. Den flotte sejr skyldtes blandt andet Novak Djokovic yderst flotte præstation mod Gael Monfils, da serberen vandt turneringens sidste sæt 6-0.

Musafir.com UAE Royals fik med sejren deres andenplads igen, men kunne altså ikke nå at overhæle tuneringens vinderhold Micromax Indian Aces, der med førstepladsen vandt trofæet og pengepræmien på 1 million dollars.

Slutstillingen på tuneringen er som følgende:
Micromax Indian Aces: 39 point
Musafir.com UAE Royals: 37 point
Manila Mavericks: 35 point
Singapore Slammers: 24 point

Billede af karlnorling / CC BY 2.0 / Beskåret /