IPTL: Første runde i IPTL Manila er overstået, næste stop Singapore

1. december 2014

Den helt nye turnering, International Premier Tennis League, er i fuld gang hvor første runde ud af i alt fire er blevet spillet.

IPTL byder på et helt nyt format indenfor tennistuneringer med blandt andet et nyt sæt regler. Et andet nyt tiltag er at turnering foregår i fire forskellige byer i asien med en runde spillet hvert sted.

Du kan læse mere om reglerne i IPTL og turneringens format i vores tidligere artikel.

Første runde af IPTL blev spillet i Manila, Phillippinerne, hvor holdet Micromax Indian Aces fik den bedste start på turneringen og kan glæde sig over tre sejrer ud af tre mulige, hvilket gav dem 12 point og førstepladsen.

Caroline Wozniackis hold, Musafir.com UAE Royals, må tage til takke med en andenplads efter deres tre første kampe. Det blev til 10 point ved at sejre to gange og opnå over 20 partier i deres ene nederlag.  

Caroline Wozniacki var ikke i kamp i første runde, men har planer om at deltage i anden runde, der foregår i Singapore de kommende tre dage, 2.-4. december, samt i fjerde runde i Dubai den 11. til 13. december.

IPTL-turnering er placeret i en periode, hvor spillerne er i gang med forberedelserne til den nye sæson i 2015, hvilket gør, at ikke alle spillere kan være med i alle kampene. Dette er grunden til Wozniackis fravær i første runde.

Ifølge kampprogrammet kommer danske Wozniacki kun i kamp på tredjedagen i Singapore, hvor Musafir.com møder DBS Singapore Slammers.

Her skal danskeren deltage i to sæt heriblandt singlekampen for kvinder, hvor modstanderen er Wozniackis gode veninde Serena Williams. Wozniacki deltager ligeledes i mixdoublen, hvor hun med sin makker Nenad Zimonjic igen står overfor Williams og hendes makker Bruno Soares.