IPTL: 2. runde slut med Wozniacki i aktion

4. december 2014

Anden runde af den profilerede ITPL-turnering med holdtennis på programmet sluttede i dag i Singapore. Wozniacki var godt spillende og kunne uden problemer matche Serena Williams i dagens kamp.

Desværre for Wozniacki tabte hun med mindst mulige margen, efter stillingen 5-5 skulle kampen ende i en Shoot-Out – en slags Tiebreak på tid, her trak Williams det længste strå og Wozniacki fik ikke sin hævn efter nederlaget i US-open finalen. 

 

Carolines hold Musafir.com UAE Royals tabte også dagens match og ligger nr. 2 i den samlede stilling.  

 

Stillingen efter 2. runde: 

 

1. Micromax Indian Aces         20 point 

2. Musafir.com UAE Royals    17 point

3. Manila Mavericks                17 point

4. DBS Singapore Slammers  14 point 

 

IPTL-turneringen er halvvejs og næste stop er i Indien fra d. 6-8 december og i Dubai fra d. 11-13 december. Stillingen er åben med 6 kampe pr. hold der mangler at blive afviklet. 

 

Turneringen har også i denne runde haft Andre Agassi som deltager, og han har rosende ord til formatet i den publikumsvenlige turnering: 

 

"Der er en masse fordele i at gøre dette for mig, se sporten gå steder hvor jeg mener der skal være tennis, se entusiastiske fans. Det bliver bragt til fansene i et format, som jeg tror er motiverende for den næste generation, for disse samfund og byer. Det er fantastisk for spillerne at handle som et hold derude, du vil bare vinde, men du er også afslappet fordi du vil holde dit team afslappet. Det er et sjovt miljø for os, der er mange spændende matchups. Tennis der spilles på forskellige måder, er også godt for sportens fremtid" sagde Agassi i et interview under turneringen.