Ingen semifinale

28. august 2010

I dag tabte jeg desværre til en modstander, som jeg på papiret hverken må tabe til rangering- eller aldersmæssigt.

Der var igen regn og kaos – kl.11 da kampen skulle starte, begyndte det at regne kraftigt i 5 minutter, som gjorde at vi første kom i gang kl.12. Efter en time er jeg bagud 5-2, for så at komme tilbage til 5-4 og 15-15, hvor det begynder at regne igen, mens jeg lige inden vi bliver afbrudt "igen" glider ud til en bold og falder, da banen er blevet så glat af regnen. Vi bliver med det samme afbrudt og bliver sent indendørs, hvor vi skal spille på tæppe. Lidt øm i højre håndled efter "faldet", får jeg servet mig tilbage i kampen til 5-5. Men taber desværre i tiebreak 9-7 (efter at have en sætbold…). Fører så hele 2.sæt, men bliver brudt til sidst og taber 64.

Hårdt og svært at glemme sådan et "kedeligt" nederlag – da jeg dels havde gode chancer for at vinde, selvom jeg ikke spillede særlig godt. Jeg havde nogle gode slag en gang i mellem, men desværre for mange fejl. Min modstander spillede overraskende godt, og servede godt på tæppet, hvor det var svært at læse den – som resulterede i mange serveesser til hende på vigtige tidspunkter, især i tiebreaken.                                       Den eneste vej der er; at man må lære af sine nederlag, og prøve at gå hjem og gøre det bedre på træningsbanen. Blive ved med at tro på det man gør, brænde for det man laver og arbejde hårdt.