Indkvalificering

27. september 2010

 Jeg måtte slide og skal slide mere har jeg fundet ud af. Det er sgu den eneste måde at få spillet til at glide. Man skal vist helst slå nogle timer om dagen og lave fysisk træning med måde, så slagene sidder hele tiden og man ikke skal tænke over det. Det skal man jo ikke koncentrere sig om, vel? Men det gjorde jeg altså i denne kvalifikation. Jeg får ikke trænet det jeg skal, og det mærkes når man står i kampsituationen. Der har man ikke råd til at stå og høvle forhænder ud i hegnet mere end et par gange. Så skal den jo helst sidde der.

Jeg blev lidt ophedet og temperamentsfuld i min kval semi da jeg bryder min modstander i tredje sæt til 2-0 og så smider fire games… Der var jeg tæt på at fuldstændig smide kampen bare i frustration. Men jeg fandt en vej og vandt 7-5. Så træenede jeg en lille time i går aftes og det hjælper altså at slå lidt, selvom det er stille og roligt. Det er godt lige at få lidt rytme og rørt sig lidt, løsnet lidt op og så’n efter en hård tre timers kamp. Så sidder slagene kun en halv meter ude næste dag. Det var dog nok til at jeg kunne slå min modstander 2 og 2 i dag og kvalle ind. Jeg slog igen efter kampen og slagene sad sgu lige pludselig. Det er vist en god ide at holde lidt gang i slagene. 

I morgen er det så tid til den taktik og gameplan jeg har lagt forinden turneringen. Det har simpelthen ikke helt kunne lade sig gøre med alle de uprovokerede fejl. Men jeg har da forsøgt… Jeg skal ind og baske lidt til bolden og kontrollere spillet. Der er jeg bedst. Toneangive mit spil fra starten, ing? Det var der jeg kom fra…