I semi

28. maj 2011

 Meget kort blog. Det er sent her. Jeg spillede mig idag i semien i Alessandria med en sejr på 3-6 6-4 6-1 over Peter Luczak, Australien. Det var en kamp i to halvlege. Han startede bedst, og jeg var et skridt off hele tiden. Eksekverede skidt, og havde ikke held med meget, selvom jeg synes gameplanen var god, og jeg følte mig godt tilpas. Så kom der en regnvejrspause, og jeg fik tid til at tænke over tingene. Jeg fik spillet mere frit og angreb mere konsekvent. Desuden fik jeg servet meget bedre, og så var det helt omvendt. Jeg spillede skide godt, og havde meget momentum. Lige pludselig gik det hele min vej.

I morgen møder jeg en ung spanier, der er et rigtigt hotshot. Han er gået meget frem i år, og er avanceret meget på rangeringen. Han spiller ikke typisk spansk, og hans styrker ser man ikke lige med det samme. Han spiller forholdsvist fladt, tager bolden tidligt og har en god baghånd. Hans spilforståelse er fantastisk god – specielt når man tænker på, hvor ung han er. Bliver en fed udfordring.

YNWA