I kvarten

12. november 2009

En hurtig update her fra Jersey. The Usual Suspects spiller i baggrunden, og så bliver det bare ikke bedre. Jeg tog igen idag 2 sejre. Jeg vandt min single med 4 og 1. Det var 2 forskellige spillere, jeg var oppe i mod. Jeg var igen langsom ude af starthullerne. Jeg er ikke vant til, at man indendørs kan slå vindere fra steder, man ikke kan udendørs. Han startede virkeligt godt, og jeg måtte hænge godt i for at blive i sættet. Da vi fik nye bolde ved 3-4, fik jeg brygget et godt game sammen. Derefter skiftede han fuldstændig. Han satte ikke en førsteserv resten af kampen, og lavede et hav af fejl. Jeg holdt hæderligt niveau i egen serv, og servede generelt ok igennem hele kampen. Det var, som i går, en kamp jeg vandt, fordi jeg er inde i en god periode, og har god selvtillid. Når det ikke lige kører, taber jeg den slags kampe, men når det kører, har jeg overskud og ro til at finde en udvej, og så kan jeg vinde uden at spille fantastisk. Det er de fedeste sejre.

I double vandt vi en tæt kamp 7-6(10) 7-5. Første sæt sluttede med en monster tiebreak – 12-10. Vi var bl. a. bagud 0-5. 2. sæt var vi foran med break hele vejen, indtil jeg smed et jammergame afsted. Vi fik bruddet igen ved 5-5 efter et godt game, og servede den sikkert hjem.

I morgen møder jeg min gode ven, Tobias Kamke, fra min tyske klub, og i double møder vi et britisk par.

YNWA