I finalen

29. maj 2010

 Det bliver en kort blog. Det er blevet sent. Jeg vandt med 4 og 3 over Di Mauro. Jeg følte mig virkelig godt tilpas – klart det bedste jeg har følt mig i år. Jeg har i denne uge mærket forbedring i mit håndled, og jeg har nu mere pondus i både forhånd og flugtninger. Det gør en forskel – det siger vist sig selv.

Jeg fik en skidt start, da jeg lige skulle vænne mig til det kunstige lys. Jeg havde fra starten godt træf, og da jeg først blev komfortabel, gik det rigtigt godt. For mig er det meget vigtigt at have godt træf mod en spiller som Di Mauro. Han spiller meget på modstanderens præmisser, og er en god kontraspiller. Han har derimod ikke så let ved at sætte fart i kuglerne selv, så jeg havde følelsen af, at jeg kunne spille bolde rundt, skifte tempo og så slå til, når hans slag blev for korte. Jeg var nede 0-3 og breakbold og fik afværget, men derefter følte jeg mig i kontrol resten af kampen, selvom der var en del breaks. 

I morgen møder jeg hollænderen, Matwe Middelkoop, som jeg kender godt. Han er en god ven, som kan spille rigtigt godt. På banen kan han dog brænde totalt sammen, så der kan ske lidt af hvert. Det er bare at køre videre i samme momentum for mig, og holde niveauet og den gode mentalitet, jeg har haft hele ugen.

YNWA