HRT søger ny klubchef

19. juli 2011

Hørsholm Rungsted tennisklub søger en ny klubchef, der kan være med til at udbygge HRT’s position i toppen af dansk tennis. Klubchefen er HRT’s administrative leder. Opgaverne er mangeartede og varierede, og spænder fra turneringsplanlægning, over budgetopfølgning, bygningsinspektion til sponsorarbejde.

Fokus for klubchefen vil også ligge på kommunikation og koordinering af de opgaver, som klubbens ansatte løfter, ofte i samarbejde med de mange frivillige medlemmer, og som bidrager til at gøre HRT en aktiv og attraktiv klub.

Klubben har som overordnet målsætning at tilbyde ”tennis for alle”. Derfor søger klubbens forskellige udvalg at skabe aktiviteter for alle medlemsgrupper uanset tennismæssigt styrke- eller ambitionsniveau. Der er således altid mange projekter i gang på samme tid, og det er bl.a. klubchefens opgave at være  med til sikre tilrettelægning og afvikling af de mange arrangementer, rutinemæssige som ad hoc, så disse forløber smidigt.

Turneringer er et væsentligt aktivitetsområde for HRT, og klubchefen forventes at være drivkraft for udbygning fra det nuværende niveau både mht. internationale og nationale turneringer. Klubchefen skal være med til at understøtte klubbens sportslige ambitioner og aktiviteter, der drives af klubbens sportschef. 

HRT gennemgår i disse år en gennemgribende renovering af klubbens haller og anlæg. Det er en væsentlig opgave for klubchefen – i tæt samarbejde med hal- og anlægsudvalget og Hørsholm Kommune – at overvåge gennemførelsen af disse renoveringsopgaver.

Klubchefen er leder af administrationens medarbejdere og refererer til Formanden. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Er du en god kommunikator og administrativ leder, kan du lægge et budget og interesserer du dig for tennis og bygningsdrift, så hører vi gerne fra dig. Índsigt i og erfaring med arbejdet i en forening er en fordel.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til formand Michael Nørregaard på telefon 22400245 eller på mail til michaelnorregaard@hotmail.com. Ansøgning bedes sendt til nævnte mailadresse og ansøgningsfristen er 15. august 2011. Tiltrædelse snarest muligt.

Hørsholm Rungsted Tennisklub er stiftet i 1900 og tæller i dag over 1.600 medlemmer. Tennisklubben råder over 20 udendørsbaner fordelt på to anlæg og ni indendørsbaner, fordelt på to haller. Klubben oplever i øjeblikket en stødt stigende medlemstilgang og arbejder målrettet på at kunne rumme både elitespillere og andre tennisentusiaster i alle aldre. HRT afvikler hvert år et stort antal arrangementer for alle medlemsgrupper, herunder flere internationale. juniorturneringer.

Hørsholm Rungsted Tennisklub
Stadion allé 9
2960 Rungsted Kyst