Hovedturnering i 25.000$ Versmold

9. august 2010

Spiller nu 25.000$ Versmold paa grus her i Tyskland. Det har vaeret noget af et underlagsskift (efter indendors E-Boks paa hard court), men jeg har formaaet at klare transformationen fint med at kvalificere mig og vinde to kampe her. Kvalfinalen vandt jeg i dag 61 61 over en tysker paa min alder, som jeg havde tabte til tidligere paa aaret (efter at have haft 62 52, og saa tabe 62 57 26). Det var en kamp, som har ligget et stykke tid oppe i hovedet og irriteret mig en del bagefter, men i dag fik jeg heldigvis revanche, saa det var en god sejr for mig personligt.

Der er stadig kvalkampe som spilles, saa jeg ved endnu ikke, hvem jeg moder i hovedturneringen, men jeg spiller ogsaa forst onsdag.

Og saa et stort tillykke til Caroline med E-Boks, som endnu en gang formaar at vise hojt niveau og klasse hele vejen igennem. Super god turnering og er taknemmelig for, at jeg kunne faa lov til at vaere med.