Hård learning lesson

29. juni 2011

 Det blev en ordentlig røvfuld jeg fik her i første runde. Min modstander var en ældre og meget erfaren spiller, som tydeligvis kunne mærkes. Startede med at være oppe 30-0, men da jeg ikke rigtig holdte det servegame og aldrig kom rigtig godt i gang, begyndte hun at føle sig rigtig godt tilpas og kørte mig bare rundt og ramte alt. Det samme skete i 2.sæt, havde nogle få chancer, men tog dem ikke, og så kørte hun bare videre. Det er aldrig sjovt at tabe, og få slag – og det kan være en hård pille at sluge. Men der er bare rigtig mange ting jeg skal forbedre, hvis jeg skal begynde at vinde nogle flere kampe og turneringer, og det er bare rigtig tydeligt, når man møder erfarne og gode spillere.

I double var det til gengæld rigtig ærgeligt, hvor jeg spillede med den unge svensker Gabriele Bertasiute (som også spiller for Birkerød) og tabte i supertiebreak – efter at være nede 62 og 52, med så derefter at vinde 75. Det var noget af et comeback, men desværre kom vi dårlig fra start i tiebreaken og tabte 10-7.

Nu er det hjem til træning, og forhåbentlig kan jeg komme til at spille Båstad wta 220.000$ i weekenden.