Hamburg ATP

22. juli 2010

I sidste uge kunne man se verdensklasse tennis i Båstad, Sverige, og i denne her uge skal man ikke længere væk end til Hamburg, Tyskland.

For to år siden havde Hamburg en af ATP-tourens største turneringer, men i dag ligger den i kategorien "500". Det vil sige lige under de store mastersturneringerne. Turneringsarrangørerne ønskede ellers at blive ved med at beholde den høje status, da det tvang alle verdens bedste spillere til at deltage, men ATP valgte Kina fremfor Tyskland. Det har medført en retsligt efterspil, som ATP indtil videre har vundet.

I årets udgave af turneringen er der stadig store profiler med. Turneringen har for eksempel deltagelse af Davydenko, Ferrer, Melzer og Monfils. Det fede ved turneringen i Hamburg er deres centercourt, her har de mulighed for at lukke taget ligesom i Australien Open og Wimbledon. Skulle sommervejret svigte, så er der derfor mulighed for stadig at se masser af god tennis.

Udover turneringen i Hamburg i denne uge, spilles der turneringen i Atlanta, USA for herrerne og Bad Gestein, Østrig og Potoroz, Slovenien for damerne.

Links til turneringernes hjemmesider:

Hamburg: Klik her
Atlanta: Klik her
Bad Gestein: Klik her
Potoroz: Klik her