Guld i hold DM

12. september 2010

Så er ude sæsonen 2010 ved at være forbi og det blev i dag markeret med det årlige hold DM for juniorer.

 
Guld i hold DM for juniorer u14
KB var igen i år kommet i finalen og det er ved at være en ny tradition, at det skal afgøres mellem KB og BTSK. Især selve finalespillet er sjovt og anderledes, da man primært skal kæmpe for holdet og ikke sig selv.
 
BTSK er meget stærke på drenge siden og stillede op med nummer 1, 2, 6 og 12 på ranglisten. KB pigerne vandt vanen tro let, og så var det op til os drenge at vise at vi kunne sparke guldet hjem til KB. Daniel Burr og Alex Barbat begge KB havde tabt de 2 første singler stort til Simon Søndergaard og Benjamin Hannestad. Jeg vandt over sommerens DM sølv vinder i u14 Maxim Landa BTSK 6-2 6-1 og så sparkede Oscar Jeppesen KB bolden i mål med en sejr over Oliver Michelsen BTSK 6-4 4-6 6-4. Personligt var det fjerde år i træk jeg vandt guld i hold DM – som vi prioriterer utroligt højt i KB.
 
Der er dog alt for mange nemme kampe hen over sommeren når 2 klubber sidder tungt på de allerbedste spillere. Færre holdkampe og flere tvungne turneringer for top 8-16 spillere er vejen frem hvis vi skal udvikle os drenge. Pigerne spiller jo senior kampe som 12 årig og kan få massere af sparring i en tidlig alder.
 
 
Siden jeg sidst har skrevet på bloggen har jeg været i Tyskland og Spanien for at spille TE turneringer.
 
 
TE14 kat 2 i Ulm Tyskland
I starten af August tog jeg sammen med KB og Vibe Baumann til Ulm i Tyskland for at spille TE14 kat 2. Coach på turen var Ulrich Seicher fra Greve (i øvrigt min første træner på KB). Kat 2 er stadig hård for mig hvis man spiller turneringer i Tyskland og omegn, da de traditionelt gode spillere er repræsenteret til disse turneringer. Jeg fik WC til main draw i sidste øjeblik da jeg ikke har point nok på TE ranglisten og så venter man bare på den alt afgørende lodtrækning. Jeg mødte en tysk kvalifikation spiller som jeg ikke kendte, og som havde vundet kvalen med 16 deltagere. Heldigvis vandt jeg kampen, og de vigtige TE point der gør det nemmere at komme direkte i main draw. Jeg tabte 2. runde men var godt tilfreds – Vibe tabte og så tog vi hurtigt hjem igen.
 
TE14 kat 2 Sanchez Casal Youth cup i Barcelona Spanien
Midt i August tog jeg til Malaga med min familie. Efter en uge i Malaga skulle jeg rejse alene til Barcelona for at møde de øvrige danske spillere som forbundet havde udtaget til turneringen. Jeg tabte desværre en tæt 3 sætter til nummer 1 i Malaysia i første runde. Han lå nummer 5 i Asien i u14 og havde allerede spillet et par ITF turneringer. De andre drenge gjorde det fremragende og bedst gik det for Simon Søndergaard som vandt turneringen. Jeg tog hjem nogle dage før de andre for at passe skolen, og fordi KB gerne ville have at jeg spillede holdkamp om søndagen.
 
I Malaga trænede jeg hver dag på et fedt træningsanlæg. En dag var der sgu hele 3 firben på banen samtidigt.
 
 
EC talent træning
I August startede Elitecenteret et nyt træningskoncept op for talenter på tværs af klubberne. Der er 7 grupper med 8 talenter i hver – jeg er kommet i en TE gruppen og der vi skal mere eller mindre træne hver onsdag med spillere i gruppen og på forskellige træningsanlæg. Det er super spændende at blive trænet af andre trænere i andre klubber – også som alternativ til den daglige træning i KB.
 
 
SEB Talent cup
I næste weekend er der SEB Talent cup i Holbæk som er en invitationsturnering arrangeret af forbundet. Vi er delt op i 2 puljer af 4 drenge og de 2 bedste går videre. Jeg er i pulje med Simon Søndergaard og Maxim BTSK, samt Sander fra HIK. Den anden pulje består af Benjamin Hannestad BTSK, Anders Holm ÅRHUS 1900 og Andreas Leth SKOVBAKKEN.
 
Træningstur til Tyrkiet
I slutningen af september skal jeg først på træningslejr på elite centeret over flere hele dage, og så tager jeg med KB til Tyrkiet på den årlige træningstur. Turen blev jo aflyst i maj pga askeskyen så dette er en erstatningsrejse – vi skal spille på grus – men det er vildt luksus og det plejer at være super fedt at være sammen med de andre klubkammeraterne i en hel uge.
 
 
Herefter står den på træning og træning og et par nationale turneringer inden jeg skal spille internationalt i Stavanger og Gøteborg til november.
 
Fedt at vi vandt i dag