Grage let i finalen

2. august 2014

Mai Grage kom let i finalen ved Copenhagen Combined. Hendes modstander i semifinalen, Klaudia Boczova, trak sig ved 4-0 til Grage i første sæt, tydeligt plaget af smerter og træthed. Dermed er begge finalespillerne danske.

KØBENHAVN.

Det bliver en ren dansk finale i damesingle ved Copenhagen Combined. Nu mangler Julie Noe og Karen Barbat blot at finde ud af, hvem der skal møde Mai Grage i finalen ved ITF-turneringen i København.

Grage kom nemlig let i finalen, da hendes semifinalemodstander Klaudia Boczova trak sig ved 4-0 til Grage i første sæt. Boczova var tydeligt træt efter mange kampe på få dage, og det satte sit præg på hende og spillet.

Hun kunne stort set ikke serve. Hun servede meget blødt. Jeg havde overtaget, og hun skulle ud at løbe hele tiden. Hun var træt, og hun var meget ked af det bagefter”, fortalte Mai Grage efter sin lette semifinalesejr.

Mega sejt
Hun kan nu glæde sig over at være i finalen, og hun kan ydermere glæde sig over, at hun med sikkerhed møder en landsmandinde. Grage var også stolt på dansk dametennis’ vegne over, at begge finalepladserne nu med sikkerhed er danske.

Det er da mega sejr. Vi har vist, at vi stadig kan lidt”, lød det med et stort smil fra Mai Grage.

Det er den første 10.000 $-turnering herhjemme, og vi er tre danskere i semifinalen og to danskere i finalen. Det er fedt. De turneringer vil vi gerne have nogle flere af”.

Om Grage ønske bliver fulgt må vise sig senere. En ting er i hvert fald sikkert. Hun er klar til finalen i morgen, der formentlig spilles kl. 11 på hendes hjemmebane, KB’s anlæg på Frederiksberg.