Godt igang på Roland Garros

24. maj 2011

Vi er kommet godt fra start hernede trods lidt begynder vanskeligheder med lyd og franskmænd. Eurosport Danmark har box 24 på Philippe Chatrier banen og har Sverige og Italien som naboer.

Der er mange af de tidligere topspillere som f.eks Conchita Martinez, Amelie Mauresmo og Mats Wilander, der nu kommenterer for Eurosport og det er meget hyggeligt at hilse på de gamle venner.

Alle er også utroligt begejstrede for, at vi lille Danmark har verdens nr. 1 og ovenikøbet en så sød og smilende person som Caroline. Det er meget rart at være dansk kommentator på gangen…tak Caro:-)

Heldigvis kom hun også godt igang med årets French Open mod Date-Krumm, der debuterede på Roland Garros året før Caroline blev født! Hun havde dog ikke meget at skulle have sagt mod en sikker og styrende verdensetter.

Kampen blev flyttet til PC fra bane 1, som trak ud med lange kampe, og godt for Caroline at få en hurtig kamp uden de helt store anstrengelser på den store bane.

Hun nåede dog at få trykket nogle gode returer ind og slået sin BH longline varm, så den forhåbentlig kan skaffe hende nogle vigtige points videre i turneringen.

Dog må det have været en lang dag for Caroline, da hun trænede tidligt imorges på anlægget og først kom på ved 19 tiden.

Vi havde lidt problemer med ekko på lyden fik jeg senere at vide, det arbejdes der på fra vores teknikere i Sverige, så det forhåbentlig er fixet til næste kamp. Beklager…

Tidligere på dagen igår spillede både Djokovic og Federer på samme bane med Roger som den eneste, der kunne fylde den op igår. Han er stadig kongen, når det gælder om at få tilskurerne på plads.

Hos damerne virkede Kvitova rigtigt veloplagt og skarp mod Greta Arn idag, hende skal vi nok holde lidt øje med. Den spiller, der skal slå hende skal stå meget tidligt op…

I dag er Kim Clijsters sidste match på Suzanne Lenglen og nej, hvor jeg glæder mig til at se hende igen. Hun pifter i den grad turneringen op. Jeg håber, at hun når at få spillet sig i kampform, så Caroline får en chance for at slå hende i finalen 🙂

Sharapova skal også i aktion ligesom Rafa Nadal, der har en chance for at vinde sin 6. French Open titel og dermed tangere Bjørn Borg’s rekord, er det på PC.

Det tegner til at blive endnu en god tennisdag på det smukke anlæg i Paris.

God fornøjelse…