Gode danske juniorresultater

16. februar 2014
Denne uge har de danske tennistalenter opnået flotte resultater ved en stor juniorturnering i København. Christian Sigsgaard vandt i drengesingle, Benjamin Hannestad vandt sammen med sin svenske makker i drengedouble, og Julie Noe nåede finalen i pigesingle.
 
Nok engang har de danske tennistalenter bevist, at de har et meget højt niveau. Denne uge har de danske drenge og piger haft de helt optimale forhold på hjemmebane i KBs tennishal, og den hjemmebanefordel har de brugt til at levere store præstationer.
 
Fortsætter hvor han slap
Mest nævneværdig er Christian Sigsgaard, der fra starten af 2014 fortsætter, hvor han slap i år 2013, som han sluttede med en finaleplads i GPS Masters. I denne uge har han leveret overbevisende præstationer ved Copenhagen Winter Cup, og det hele kulminerede med finalsejren over italienske Federico Bonacia med de overbevisende cifre 6-4, 6-0.
 
Italieneren har langt fra været den eneste, der har fået en medfart fra Sigsgaard. Gennem hele turneringen var han kun presset i kvartfinalen, hvor amerikaneren Alexander Lebedev tvang Sigsgaard ud i en tie-break i tredje sæt, som danskeren dog vandt med 7-4.
 
Hannestad stærkest i double
Også i double leverede Christian Sigsgaard ugen i gennem en stor præstation, men i sidste ende måtte han og hans makker Johannes Ingildsen ser se slået af det andet danske talent Benjamin Hannestad, der vandt med doublefinalen sammen med Philip Moebius. Den dansk/svenske konstellation slog det rent danske par med 6-2, 6-3.
 
Noe tabte marginalt
Noget mere marginalt blev afslutningen på pigernes singleturnering. Her var danske Julie Noe millimeter fra at besejre den engelske storfavorit Katie Swan. Efter en fantastisk turnering, hvor Noe end ikke var tæt på at afgive et sæt, måtte hun i finalen se sig slået i finalen med 7-5 i tie-break i tredje sæt.
 
Næste stor udfordring for mange af de unge danskere blev DM-indendørs, der afvikles i begyndelsen af marts, hvor juniorerne skal se, om de kan gøre noget ved de mere rutinerede danske spillere.