Glad blog

26. maj 2010

 Jeg fik idag endnu en sejr, så jeg er glad. Jeg vandt med 3-6 6-4 7-6(3) over Matteo Marrai, Italien, men mere om det senere.

Min kamp i går var under svære omstændigheder rigtig god. Banerne her er vildt glatte og igår spillede vi på et tidspunkt, hvor solen stod i en position, hvor der var skæve skygger fra træerne omkring banen. Det var naturligvis det samme for ham, så jeg var rimelig afklaret med det, og leverede en solid indsats rent mentalt. Jeg kan virkelig føle, jeg er på rette spor på det område, og det er fedt at se, at det jeg ville ændre også er ændret. Jeg kendte også min modstander fra tidligere, så jeg vidste hvad der skulle til, og hvad jeg kunne forvente fra ham. Bortset fra problemer i mine første 3 servegames, gik det solidt i egen serv, og jeg hang i og udnyttede første game, jeg fik en chance. I 2. kunne jeg mærke at momentum var på min side, og jeg fik et tidligt break, der holdt hele vejen hjem.

Idag startede jeg tungt. Jeg føler mig stadig svag på banen, og selvom min gode træning fra sidste uge trods alt har hjulpet, kan jeg stadig mærke, der er et stykke vej. Træningen i sig selv sidder også rimeligt hårdt i benene, da det er lang tid siden, jeg har haft fridag. Det vidste jeg nu godt ville ske, så det gør mig sådan set ikke så meget. Problemet ved at være så tung i benene i starten var, at jeg ikke havde noget guf i mine slag overhovedet. Samtidig var han ekstrem skarp fra begge sider, hvis han først var inde i banen. Det var utroligt vigtigt for begge at vinde baglinjen, og i 1,5 sæt var det ham, der var klart bedst. Jeg kunne slet ikke få kvalitet i mine slag, men gode server (som i går i øvrigt) vandt mine games. Meget fed overraskelse for mig, at jeg er begyndt at serve udmærket denne uge. Men jeg kom altså ned med break 2-4 i 2. og lige der var det eneste tidspunkt, jeg var ved at tabe tråden. Jeg havde endnu engang god, koncentreret mentalitet, men lige der glippede det lidt. Jeg var svine heldig med at holde serv, og samtidig var der et tidspunkt lige inden en 2. serv for mig, hvor dommeren pludselig skulle spille smart over for mig. Det pissede mig lidt af, og gav mig et adrenalinkick. Så ved sideskift sad jeg og tænkte på, hvor tæt jeg egentlig var, og at adrenalinen lige gav et rush, hvor jeg bevægede mig bedre og slog bedre, og så røg jeg ind i et utroligt momentum. Jeg vandt de næste 3 games hurtigt, selvom jeg ellers ikke havde været forbi 30 i hans serv. Fra starten af 3. servede jeg utroligt godt, og holdt sikkert serv hele sættet. Han var utroligt god på 2. slagene i hans serv, så han dominerede også sine games, og uden breakbolde blev det så tiebreak tid. Der præsterede jeg faktisk. Jeg spillede en klasse tiebreak og fik dermed en lidt heldig sejr. 

Det føles godt at få sådan en sejr, hvor jeg var den dårligste spiller. Jeg var godt koncentreret, og fightede godt mod en spiller, der spillede fejlfrit. Helt vildt herligt.

I doubles spillede vi os i semifinalen. Jeg spiller med en ung italiener, der spiller en god grusdouble. I morgen møder jeg Juan Martin Aranguren i single, og igen i double, hvor han spiller med Alejandro Fabbri.

Top 3:

1) Gasquets baghånd.

2) Murrays stopbolde.

3) Roddicks 2. serv (eller bare serv for den sags skyld)

YNWA