Frederik Løchte Nielsen vinder over top 100-spiller og er videre til finalen i Challenger-turnering

14. november 2014

Danmarks bedste mandlige tennisspiller Frederik Løchte Nielsen er i topform og tog endnu en flot skalp i ATP Challenger-turneringen i Champaign, IL, USA (50.000).

Fredag spillede Løchte semifinale, hvor han stod overfor den andenseedede Malek Jaziri (Tunesien), der på nuværende tidspunkt er blandt verdens top 100. Mere præcist så ligger tuneseren som nummer 79 på verdensranglisten.

Danskeren, der ligger som verdens nummer 471 på nuværende tidspunkt, tog sejren hjem i overbevisende stil, hvilket må sige at være lidt af en overraskelse.  Løchte vandt kampen med de flotte cifre 6-1, 6-2.

Det må siges at Løchte har præsteret over alle forventninger ved nå til finalen, da han for i det hele taget at deltage i hovedturneringen måtte igennem kvalifikationsrunden. Dermed er danskeren oppe på syv vundne kampe i streg i Champaign.

Når Løchte står i finalen, bliver det overfor endnu en svær modstander, der kommer til at være enten topseedede Adrian Mannarino, der ligger som verdens nummer 51, eller tredjeseedede Blaz Rola, der ligger som nummer 86 på verdensranglisten.