Forvirret? Over hovedet? Ikke… Overhovedet ikke forvirret?

17. maj 2011

 Ja jeg tuder lidt over mine lodträkninger på det sidste. Jeg har haft nok point til at väre direkte i main draw tre gange i träk i henholdsvis Karlskrona og to gange Båstad. Det var dog måske ikke en fordel for mit rytme-baserede spil, for jeg mödte henholdsvis tredje seedede Eleskovic, som gennembankede mig og to gange Smethurst fra England. Den förste gang tabte jeg 3 og 2 og fölte mig helt out of sorts. Så fik jeg ären af at möde ham igen i dag, og denne gang var mit hoved med – som ellers ikke har väret med mig på banen i de to foregående matcher – men spillet fölte jeg mig ikke sikker nok i. Det er sådan set min egen skyld (ja hvis skulle det ellers väre), for trods dårlig lodträkning, har jeg haft en skidt indstilling på banen. Når jeg så kun har väret mentalt på i en ud af tre kampe, er det sväre odds jeg stiller mig op imod. Jeg tabte 6-4 7-6, men havde 4-1 föring i andet sät, som jeg smider, fordi jeg ikke helt tror på at jeg kan angribe konsekvent. Jeg skal tro mere på mit spil herude, ellers taber jeg igen näste gang på samme vis, og jeg skal sgu også kämpe for hver eneste match, selvom spillet föles langt väk. Det fede ved at se sig selv under DM i B93 var netop at jeg så at spillet egentlig ikke ser ud som om det er väk. Det föles bare ofte sådan for mig. 

Tore har spillet godt og Torpe var oppe imod Eleskovic, som også var en tough lodträkning for ham, men han gjorde alt hvad han kunne og fik trukket svenskeren i en tiebreak i förste sät – hvor danskeren havde 5-1 men tabte 7-5 -, men måtte se sig udspillet 6-1 i andet. God förste future for Torpen synes jeg!

Jeg spiller anden runde double med en Igor Tubic fra Sverige senere i dag.

Örnö (på en svensk computer) 🙂