Første runde overstået i 10.000$

11. oktober 2010

Det så sort ud da jeg ankom til tennisklubben i Settimo, Italien i morges. De to baner vi spiller på i denne uge var driv våde, og forsinkelserne var allerede lange. Ingen spillere fik lov til at opvarme på grusbanerne, så alle måtte opvarme på den ene hardcourt-bane klubben har. Det var ikke så fedt…

Efter lidt tid kom jeg i gang med sin single, selvom banen stadig var våd. Jeg mødte et Wildcard fra Italien, som var forholdsvis ung. Hun spillede god tennis, hvis man spillede flade hårde bolde til hende, som jeg kom til at gøre i starten. Det tog lidt tid før jeg fandt mit rigtige spil frem (måske pga den elendige opvarmning på hardcourt, måske pga at man gled konstant på den våde bane). Ved spillingen 3-2 hende skiftede jeg taktisk fra det flade og hårde spil til konstant at spille høje bolde og vente til chancer var der, og så slå fladt. Der gav pote med det samme. Hun vandt stort set ikke et point derefter. Jeg vandt kampen 6-3 6-1.

Jeg vil fortsætte med at spille de høje bolde og vente til chancen byder sig, for det er sådan jeg vinder flest points.

Jeg skal spille kvartfinale i double senere idag. Men der er store forsinkelser, så jeg tvivler på at vi kommer igang inden mørket bryder frem.