Første grusturnering i år

29. april 2010

Jeg er i Italien hvor jeg skal spille 4 turneringer i træk. Den første er en gr.2 turnering i Salsomaggiore, som ligger tæt på Parma. I første runde skulle jeg møde wild card Riccardo Bonadio fra Italien og det blev ikke den bedste kamp jeg har spillet. Jeg tabte 3 og 3 og kom aldrig rigtig i gang. Vi kom herned to dage før turneringen begyndte for at kunne træne lidt på grus men det regnede desværre den første dag, så jeg fik kun spillet 2 timer på grus før min førsterunde og det kunne jeg godt mærke i kampen. Jeg spillede alt for fladt, servede helt forkert og bevægende mig ikke optimalt. Jeg fik slet ikke bygget pointene op som man skal på grus. Jeg servede hårdt og fladt i stedet for at serve kick og vinklet og vandt derfor ikke mange bolde på serven. Når jeg skulle afgøre boldene slog jeg et fladt angrebsslag og kom frem til nettet men blev placeret næsten hver gang, og i stedet for at glide ud til boldene løb jeg hele vejen. Generelt stod jeg langt fremme i banen og tog bolden tidligt mens min modstader løb 2 meter bag baglinjen og rev alle boldene 3 meter over nettet. I andet sæt begyndte jeg at spille mere grustennis, men blev så for passiv og lod ham få overtaget i boldene.

Det er selvfølgelig en sur kamp at tabe fordi jeg er sten sikker på at jeg havde slået ham på hardcourt, men det er jo ligegyldig når det nu engang er grus vi spiller på. Jeg skal bare have trænet en masse frem til næste turnering, så skal det gode spil nok komme, for jeg har ramt den fint på det sidste.

I double er min thailandske makker og jeg seedet 8 og vi havde derfor bye i første runde. I går vandt vi anden runde 4 og 0 over et italiensk par. Da vi først kom i gang spillede vi fint sammen og vi supplerede hinanden godt. I dag tabte vi 1 og 4 til det 1.seedede par. Vi var bagud 6-1 3-0 double break men derfra spille vi godt og havde også breakbold til 5-5, så det var lidt surt. Men de spillede godt og var gode til at udnytte vores fejl. Den ene af vores modstandere vandt Australian Open i double i januar.
 
Det er en meget hyggelig Italiensk by vi er i. Den er ikke så stor men har et hav af små hoteller, cafeer og restauranter. Der er en masse gamle flotte bygninger og flotte pladser. Der er mange mennesker på gaden og i går da Inter gik i finalen i Champions league kom alle de unge ud på gaden og kørte rundt med hovederne hængende ud af vinduerne og dyttede. Vejret er godt og maden er selvfølgelig god. Selvom jeg nok bliver lidt træt af pasta til sidst for det får vi både til frokost of aftensmad hver dag!