Første Doubletitel og semifinale single

2. juli 2010

  I dag tog jeg min første doubletitel sammen med min makker Mhari Brown fra England. Vi vandt finalen 62 62, og spillede rigtig godt. Det var en rigtig god doublemakker, jeg havde fundet mig den her uge, én som matchede min spillestil rigtig godt – og det er nok også derfor, at det i dag skulle blive min første doubletitel. Som sagt har vores kampprogram blevet ændret pga regn, så i dag i single, skulle jeg spille to kampe. I kvartfinalen starter jeg med at vinde over en høj ukrainer 67(4) 62 62. To timer senere, spiller jeg semifinalen, og jeg er lidt flad kan det mærkes, og taber desværre 62 64 til en god amerikaner. Alt i alt to gode turneringer heroppe – Finale i single første uge, og semifinale i den anden uge og så en doubletitel:)