Finale i Västerås og udtaget til Fed Cup?

16. januar 2011

2011 ser ud til at blive, for mig, et spændende tennisår.

Jeg begynder med 3 itf turneringer i uge 1, 2 og uge 3. Samtidig er jeg blevet udtaget til Fed Cup holdet, hvor jeg skal afsted sammen med Caroline W., Karen Barbat, Mai Grage og med min "gamle" træner Michael Mortensen som kaptajn og Piotr. W, som træner.

Det kan næppe overraske nogen at jeg er stolt og meget glad for udtagelsen. Jeg glæder mig vildt til at komme til Israel, hvor jeg vil give alt, hvad jeg har i kroppen. Det er selvfølgelig specielt for mig at komme med, når jeg kun er 15 år og så endda på samme hold som Caroline. Men jeg kender hende fra KB og fra hendes Tennis Academy, hvor jeg ofte har været og jeg har faktisk trænet med hende tidligere. Ved Fed Cup i Israel vil jeg helt sikkert kunne finde masser af inspiration, som senere vil gavne mig meget.

Jeg har selv trænet benhårdt i juleferien og allerede i uge 1 var jeg i Stockholm for at spille Salk ITF kat 4. Jeg tabte desværre kvartfinalen 4-6, 7-6, 6-4 efter 3,5 times kamp. Lidt ærgerligt for finalen var bestemt indenfor rækkevidde.

I uge 2 var der ITF turnering kat. 4 i Västerås, hvor jeg kom i finalen, men tabte 4-6, 6-3, 7-5 til Malin Ulvefeldt. I semifinalen forinden havde jeg dog slået en rigtig god spiller – Sharifova – fra Rusland. Hun havde indtil da spillet 4 itf turneringer og vundet de 3, og hun var sidste år 1. single på det russiske U14 europamesterhold.

Uge 3 tager jeg til ITF turnering i Hamborg, hvor jeg er 3. seedet. Underlaget er tæppe, som ikke er mit speciale, men lad os nu se om det ikke går alligevel.