Federer og Wawrinka teamer op i dagens double og sikre Schweiz føringen før afgørelsens dag.

22. november 2014

Forrige lørdag stod de to Schweiziske landsmænd overfor hinanden i kampen om en finaleplads ved den prestigefyldte sæsonfinale, men i dag skulle de samarbejde som aldrig før.

Konstellationen Roger Federer og Stan Wawrinka stillede i dag op til dagens doublekamp, selvom det var planlagt, at Marco Chiudinelli og Michael Lammer skulle spille doublen for Schweiz.

Federer og Wawrinka tog teten op og var klar til at samarbejde i kampen om Davis Cup-titlen. Efter to timer og 12 minutters spil, vandt det Schweiziske makkerpar i tre sæt over det de to franskmænd Julien Benneteau og Richard Gasquet.

Franskmændene gav god modstand, men Federer og Wawrinka, verdens nummer to og fire, havde et stærkt samarbejde på banen, hvilket resulterede i de vindende cifre 6-3, 7-5, 6-4.

Schweiz fører nu finalen 2-1 efter tre kampe, hvor det søndag skal afgøres. Her kan Federer allerede afgøre det med en sejr i morgendagens første single kamp, når han møder franskmanden Jo-Wilfried Tsonga.

Skulle Federer ikke vinde sin kamp, har Wawrinka muligheden for at hive titlen hjem til Schweiz med en sejr over Gael Monfils i søndagens anden singlekamp.