Fed oplevelse i dag

31. juli 2010

Spillede her i dag 1.runde i E-boks wta 220.000$ turnering i Farum, hvor jeg vandt 63 06 64 over Klepac fra Slovenien. 

Superfed oplevelse at spille på centercourt i Farum Arena, og endnu mere fantastisk at få lov til at spille der igen i morgen. Det var dejligt at mærke folke klappe og bakke én op på banen, samtidig med at man fik lov til at få coach på banen – hvilket i dag var min lillebror Alex, som nok er den mest fantastiske og bedste coach/ven/bror i hele verden for mig. Det forkommer nok for mange som en overraskelse, at det lige netop var ham, men bare rolig, min far er stadig også min træner, og han rejser og støtter mig meget stadig, men jeg træner også meget med min lillebror, og han er bare en "yngre" udgave af coach for mig – som forstår mig endnu bedre og ved præcis, hvordan han skal kommunikere med mig:)

Møder i morgen amerikaner, og spiller 2.kamp efter kl.11 på center court i Farum Arena – wish me luck:)