Fed Cup holdet udtaget

11. december 2008

Caroline Wozniacki, Hanne Skak Jensen, Eva Dyrberg og Mai Grage er udtaget til det danske Fed Cup hold, som fra 2.-8. februar 2009 spiller gruppekampe i Europe/Africa Group I i Estlands hovedstad Tallinn. Målet for det danske hold er som sidste år at bevare pladsen i Europe/Africa Group I.

Fed Cup kaptajnen Maria Rasmussen udtaler følgende på DTF’s hjemmeside:

”Jeg mener, at holdet er endnu stærkere end sidste år. Caroline Wozniackis resultater taler for sig selv, og Hanne Skak Jensen har også haft fremgang i det forgangne år. Eva Dyrberg har vi især udtaget for hendes double-egenskaber, og vi ved, at Caroline Wozniacki føler sig meget tryg med Eva, mens Mai Grage, der kun er 16 år og er udtaget for første gang, mest er med for at lære og få erfaring,”

De deltagende hold i Europe/Africa Group I inddeles i puljer med fire/respektive tre hold i hver, hvorfra etterne mødes i semifinaler. Vinderne af disse er kvalificeret til at spille kvalifikationskampe til World Group II. De fire hold, der slutter sidst i deres puljer, spiller play off-kampe for at undgå nedrykning. De to tabere rykker ned i Europe/Africa Group II.

I Tallinn kan Danmark komme til at møde følgende hold: Østrig, Kroatien, Ungarn, Rumænien, Hviderusland, Luxembourg, Slovenien, Bosnien/Herzegovina, Estland, Holland, Sverige, Bulgarien, Storbritannien og Polen.