Fed Cup-hold uden overraskelser

31. januar 2014
Kenneth Carlsens trup til Fed Cup næste uge bliver som ventet uden Caroline Wozniacki. I stedet er Karen Barbat, Mai Grage, Malou Ejdesgaard og Maria Jespersen udtaget for Danmark.
 
Dansk Tennis Forbund har i dag meldt ud, at det helt som forventet bliver Karen Barbat, Mai Grage, Malou Ejdesgaard og Maria Jespersen, der skal repræsentere Danmark ved Fed Cup i næste uge i Estland. Danmark spiller i den laveste Fed Cup-division, og oprykning er det erklærede mål, selvom der skal besejres vanskelige modstandere på vejen.
 
Der er endnu ikke trukket lod til Fed Cup-kampene, så det vides ikke, om Danmark undgår hjemmeholdet Estland, der er den absolut værste modstander med Kaia Kanepi i spids. Fed Cups laveste division spilles som fire gruppespil med tre hold i hver, hvor vinderne spiller om to oprykningspladser.
 
Ingen Wozniacki
I spillet om oprykning havde det været en væsentlig forstærkning for Danmark, hvis Caroline Wozniacki havde ønsket at stille op for Danmark. Det har Danmarks tennisdronning afvist, og det samme har talentet Emilie Francati også. Begge er de optaget af opgaver i udlandet.
 
Det skal siges, at Wozniakci på Fed Cups officielle hjemmeside står indskrevet på det danske hold. Det samme gør Francati, så det er formentlig en fejl. Spin er dog før set i Fed Cup-sammenhæng, men alt tyder på, at Wozniacki ikke kommer i spil for Danmark.