Færdig ved OL

19. august 2010

 

Så er jeg også færdig til Youth Olympic Games. Jeg røg ud af double i kvartfinalen med min hvidrussiske makker Ilona Kremen.
I første runde slog vi et canadisk par 6-1 7-6 (4). Vi spillede et rigtigt godt og klogt første sæt. Det hele spillede for os, og så begyndte vi pludselig at overfusere og prøve på ekstra svære slag, i stedet for at holde det simpelt og let som vi gjorde i første sæt. Men da sættet var ved sin ende, tog vi os sammen og vandt.
Anden runde bød på et lidt bedre par. Faktisk det par der vandt Australian Open i double i år. Kampen var meget svingende. Desværre spillede vi aldrig bedst når det virkelig gjaldt. Vi tabte 6-4 6-3.
 
Nu har jeg 9 dage til at opleve OL. Jeg skal b. la. ud og heppe på min tidligere faste double makker Saisai Zheng fra Kina, som meget overraskende er i finalen i single. Jeg skal heppe på alle de andre danskere og deltage i de mange aktiviteter Youth Olymipic Games har stillet op.
 
Dette var min sidste juniorturnering. Fra nu af satser jeg kun på senior. Så nu er det helt forfra igen med hensyn til point og rangliste. Heldigvis har jeg fået mine tre resultater, så jeg er på WTA ranglisten nu. Jeg ligger omkring 950.