Færdig i single

27. januar 2011

 Endnu en sen dag, og endnu en kort blog. Jeg tabte med 6(7) og 3 til Soeda. Jeg havde en god taktik, havde godt træf men manglede lige det sidste i eksekveringen. Det var en tæt kamp spillet på et relativt højt niveau. Jeg havde en masse muligheder i 1. sæt, men det var hele tiden det sidste slag el det sidste point, der manglede. Jeg fulgte min taktik og gjorde de rigtige ting, men vandt bare ikke. Ikke så meget at gøre ved det. Det er bare at blive bedre. Jeg havde bl. a. en sætbold, hvor jeg slår en kanon forhånd, han lige får skrabet tilbage tilbage til min baghånd, som jeg lidt ukarakterisisk sender ud. Han fik en bedre start på 2. end jeg, da han kommer ud i et gear højere, end han sluttede 1. sæt, og tog mig lidt på sengen. Det var lidt skuffende, for jeg hurtigt bagud. Jeg hang dog i og slutningen var tæt, men det skulle ikke være.

I double fik vi WO. Vi spiller semifinale i morgen aften.

YNWA