Faerdig i single

27. oktober 2009

Jeg tabte min 1. runde med 7-6(6) 1-6 2-6. Det var et bittert nederlag, da det var en kamp, jeg foelte, jeg burde have vundet. Umiddelbart er der ikke saa meget, der peger i den retning, naar man ser cifrene, men jeg havde krammet paa ham. Det var bare et spoergsmaal om nogle faa bolde tror jeg. Efter 1. saet var jeg over ham i hans to foerste servegames. Jeg fik det ikke, og saa fik vi nye bolde ved 1-2, og det aendrede momentum. Jeg fik ikke lige fat i bolden i det game, og pludselig begyndte jeg at misse meget. Jeg tabte min farlighed, og derefter havde jeg ikke mere i mig, end fight. Jeg proevede at faa mange bolde i spil og vente paa den rigtige chance, men jeg havde i de sidste to saet ingen succes, naar jeg skulle skifte tempo opad. Det udnyttede han, og han var naturligvis ikke under pres paa samme maade, og havde ro til at spille bolden rundt. Hele kampen igennem var min serv latterlig. Jeg gik, som i sidste uge, efter at holde en hoej foersteservsprocent og faa good placering, men det var lige til at lukke op og skide i. Til tider var jeg ved at grine, inden jeg skulle serve andenserv, naar jeg ramte 4. nederste netmaske.

En fin fight, men en kamp, der udstiller mine mangler. Det er altid nedern hattefar at tabe, men det er den her slags nederlag, jeg har efterlyst, naar jeg endelig skal tabe. Jeg gjorde, hvad jeg kunne, men jeg tabte pga. de ting, jeg for det meste har problemer med, og det er vel naturligt nok.

Igaar fik jeg spillet mig igennem kvalen med en go fight, men, som i dag, var spillet ikke topdollar. Min modstander i i dag var simpelthen bare bedre, end ham i gaar. Vi vandt ogsaa vores 1. runde double. Jeg spiler med en oestriger, der hedder Martin Slanar. Han har vaeret ude i 7 maaneder, og spillede noget af en rusten single her, saa jeg var ikke sikker paa, hvad jeg skulle forvente, og han spillede ogsaa et sloejt servegame til at blive brudt i 1. game af doublen, men derefter spillede han kanon, saa der var ingenting der. Vi havde faaet en dejlig lodtraekning, og slog et koreansk WC med 2 og 3. En sejr, der aldrig var i fare. De var saadan set ikke saa daarlige, men de servede for ringe. Nu moeder vi vinderen af et japansk par og et indisk/australsk par, og de bliver paa torsdag.

2-0. Behoever ikke sige mere.

YNWA