Et stort plaster på såret

3. august 2009

Johanna og jeg endte med at snuppe doubletitlen i Bad Saulgau, og vores spil blev bedre for hver kamp. I kvartfinalen slog vi Kriz/Adamszak 6/0 6/7 10/6. Vi havde en matchbold i tiebreaken i andet og generelt en del chancer til at lukke kampen, men i matchtiebreaken var vi on fire.
Semifinalen var en sjov kamp med mange tilskuere og god stemning mod hjemmebanefavoritterne Woehr/Woerle, som var 1. seedet. Vi fik en rigtig god sejr i hus med 6/3 6/4, og spillede meget solidt. Bedste indslag var verdens hårdeste forhånd fra Johanna, som hun fejrede med at spænde sin biceps ud til vores lille “lejr” – hvilket selvfølgelig fik alle tilskuere til at knække af grin.
Finalen blev spillet i går, hvor vi mødte Sema/Jurak. Vi så dem spille semifinale, hvor de spillede helt uhyggeligt og ikke satte en fod forkert. Heldigvis satte vi ikke mange fødder forkert i finalen og vandt efter flere regnvejrsafbrydelser 6/2 6/3.
Det er super med endnu en turneringssejr, og Bad Saulgau var ret tough med mange “doublespecialister”, hvilket gør sejren endnu sødere. Der er rigtig god kemi, når vi spiller, og vi supplerer hinanden godt, så nu planlægger vi lidt, hvilke turneringer vi skal spille sammen efteråret. Det er jo nu, det begynder at blive sjovt, da jeg nærmer mig top 200, og Johanna allerede er der. Selvom vi begge stadig har store ambitioner i single, så kunne det være sjovt at skumme lidt fløde i double.
Jeg skulle have spillet i endnu en 25’er i Tyskland i denne uge, men da vi gik til finalen i double, kunne jeg ikke få lov at være med i kvalen. Derfor rejser jeg hjem i dag, hvilket passer fint, for mit knæ er ikke helt godt nok til single endnu, men jeg håber at blive helt klar til DM i Helsingør i næste uge.