England-turen

26. marts 2010

 Nu er jeg tilbage igen i Danmark efter en tur i England, hvor jeg spillede både en 10.000$ og en 25.000$.

Begge turneringer var rimelig hårdt besat, og det kunne tydeligt mærkes. Jeg startede første turnering med at spille kval, hvor jeg taber i kvalfinalen til en tysker efter at have 62 52. Det var lidt ærgeligt, da jeg fuldstændig havde hende der, men hun spillede godt og vandt efterfølgende 75 62.

I double gik det lidt bedre, hvor jeg nåede semifinalen. Jeg plejer ikke at spille så meget double, men den her gang, havde jeg en god doublemakker fra slovakiet, og vi fik spillet noget rigtig god double sammen.

Næste turnering var i Jersey, som er en lille ø lige over Frankrig, meget charmerende og flot. Jeg skulle igen spille kvalifikation, og mødte 1.runde Riner fra Schweiz, der ligger 300. Spillede en okay god kamp, og vandt 63 64, efter en del matchbolde og lidt nerver på. Kvalfinalen spillede jeg så mod Anne Kremer, som har været tidligere top 20 spiller, hvor jeg tabte 63 63. En god kamp, hvor jeg til tider spillede rigtig godt og aggressivt, men det glippede lidt de vigtige tidspunkter og mistede lidt momentum. Men alt i alt okay. 

Der var ikke nogen point, jeg fik med hjem, men derimod en masse ting, som der skal trænes og forbedres. Selvom jeg ikke vandt så meget, er jeg superglad for at have slået en 300-spiller, som igen viser mig, at mit niveau så småt nærmer sig derop… Så det er bare med at komme op på hesten igen og klø på:)