En rigtig god uge er netop overstået for mig.

22. november 2010

Jeg kom i min anden DM senior finale og jeg vandt for 2. gang DM guld i double. I kvartfinalen havde jeg en hård kamp mod Line Lauridsen, som jeg vandt i 2 sæt. I semifinalen var jeg oppe mod Sisse Folmø og det blev en hård kamp som jeg dog til sidst vandt på min 11. matchbold.

I finalen skulle jeg møde Karen Barbat som jeg aldrig tidligere havde mødt. Karen vandt 6-1 og 6-3. Jeg synes jeg spillede min chance, men for ofte var jeg ikke god nok på de afgørende bolde. Mere træning er vejen frem og et stort tillykke til Karen med DM guldet.

Dagen før vandt jeg sammen med Maria Rasmussen guld i double. Det er altid supersjovt at spille double med en "gammel" erfaren rotte som hun er. Med til historien hører at Maria blev Danmarksmester 1. gang i 1994, altså før jeg blev født 🙂 Vi vandt 6-2 6-2 i finalen over Amanda Wessung og Anna Signe Rasmussen.

Dagen efter DM var jeg lige et smut i Sverige for at spille for min svenske klub Malmö Bellevue. Vi vandt en meget vigtig hold kamp i kampen mod nedrykning og jeg håber meget at de klarer skærerne i Eliteserien uden mig. Jeg kan nemlig ikke spille flere kampe i den svenske serie fordi jeg på onsdag tager afsted til Florida, hvor jeg skal spille Eddie Herr  og Orange Bowl.

Jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt til at komme til Florida. Det bliver svære kampe, men jeg vil give alt  hvad jeg har i mig – og mere til.