Elholm før skæbnekamp: Det bliver helt lige

20. juni 2014

Skæbnekamp: Lørdag mødes HRT og Fruens Bøge i Hørsholm til en direkte duel om en mellemspilsplads. Fruens Bøges Mads Elholm tror på en helt lige kamp og hæfter sig ved, at fynboerne kommer i stærkeste opstilling.

Vind eller forsvind.

Vinderholdet af lørdagens kamp mellem HRT og Fruens Bøge er klar til mellemspillet og sjove kampe mod hold som KB og Lyngby, mens taberen skal spille for at undgå nedrykning fra Elitedivisionen.

Den præmis er de også godt klar over både i HRT og i Fruens Bøge. Begge hold har hentet seks point i kampene mod Skovbakken og Gentofte, og nu skal de derfor afgøres det indbyrdes.

Stiller vi med fuldt hold bliver det helt lige”, forudser Mads Elholm, andensingle og en af de store profiler hos Fruens Bøge.

I seneste kamp i Gentofte var Fruens Bøge uden både deres normale førstesingle Morten Garbers og tredjesingle Henrik Korsgaard. Morten Garbers er nu meldt helt klar, og selv om Henrik Korsgaard stadig er halvskadet spår Mads Elholm, at han spiller.

Nu ved jeg ikke helt, hvordan HRT stiller op. Jeg tror, de stiller med Frederik Ask som 1. single, og han er en rigtig dygtig spiller. Jeg tror faktisk, at det bliver en meget lige kamp”, fortæller Mads Elholm dagen før skæbnekampen.

Første år i Elitedivisionen
Fruens Bøge hentede i første kamp en 5-1-sejr over Skovbakken, mens det blev til et 5-1-nederlag til Gentofte i kamp to. Den indledning er Mads Elholm udmærket tilfreds med.

Jeg var rigtig tilfreds med vores første kamp. Så havde vi to spillere ude i den anden kamp, og vi har ikke så stor bredde på seniorfronten, men vi fik heldigvis et enkelt point”, fortæller Elholm, der netop sikrede Fruens Bøge det ene point mod Gentofte.

Det er første år, at Fruens Bøge er med i Elitedivisionen, og i Fruens Bøge ved de også godt, at der er en verden til forskel på at tabe og på at vinde lørdag i Hørsholm.

Vi går helt sikkert efter sejren. Vi kommer over og tror på, at det nok skal lade sig gøre. Vi har to unge gutter, som skal have erfaring, så det er klart, at vi rigtig gerne vil videre til mellemspillet. Det er ikke livsnødvendigt, men det kunne være rigtig sjovt”, lyder det fra Mads Elholm.

Skæbnekampen mellem HRT og Fruens Bøge spilles kl. 13 på HRT’s tennisanlæg i Hørsholm. Tennissporten.dk følger naturligvis dramaet om mellemspilspladserne tæt.