Ejdesgaard videre i single og double

26. maj 2011

Malou Ejdesgaard oplever mere succes i Durban. I morgen møder hun 3. seedede Katerina Kramperrova fra Tjekkiet. Malou er 7. seedet i turneringen.

Malou Ejdesgaard til tennissporten.dk:"I går var en hektisk dag, da alt spil måtte aflyses pga. regn. I dag regnede det også fra morgenstunden, så det blev forsinket i nogle timer igen idag og udover det, så blæste det en halv orkan.  Heldigvis spillede jeg smart og vandt min single 63 61 og er i kvartfinalen her i Durban.
Er utrolig glad for denne sejr og jeg følte virkelig, at jeg spillede godt og solidt, selvom det var enormt svære betingelser. Spiller i morgen kl. 9.30, hvor jeg møder Kramperova som vandt turneringen i sidste uge. Hun er fra tjekkiet. Det bliver en svær kamp".

Malou spiller desuden kvartfinale i double i morgen med makeren Rottmann.