Doublespecialist?

17. juli 2009

Det blev ikke meget, jeg fik skrevet fra Båstad, hvilket egentlig er en skam, for der skete rigtig meget! Det er absolut den bedste turnering, jeg nogensinde har spillet, og mit indtryk er også, at de faste WTA spillere var meget imponerede. Jeg kan bare sige, at jeg allerede glæder mig til næste år!
I double vandt Johanna og jeg vores første runde med 3/6 7/6 10-5 over 3. seedet, hvilket var vores og min bedste doublesejr. Vi spillede godt især i de to tie-breaks, hvor vi virkelig tændte til! Det var rigtig sjovt at vise, at man kan være med på det niveau, men desværre gik det ikke helt vores vej i kvartfinalen, hvor vi ellers ikke manglede chancer i andet sæt. Vi tabte 0/6 5/7.
Uden for banen var der arrangeret en masse ting for spillerne, hvilket jeg slet ikke er vant til, men det var super sjovt. Sjovest var det, da Sofia og jeg, ligesom flere af de andre spillere, indspillede en ABBA-sang – det var nu ikke helt så sjovt, da det blev spillet for alle til Players Party og foreviget på cd…

Jeg tog et par hviledage, efter vi røg ud i doublen, for at have sulten til det næste lange stræk. De seneste dage har jeg trænet hjemme, og i går rejste jeg til Luxembourg, hvor jeg skal spille kval til en 75’er i weekenden. Jeg er her med Johanna og hendes træner fra Helsingborg, Mathias, og jeg spiller igen double med Johanna, så jeg håber på en rigtig god uge.