Dobbelt op for Pedersen og Skak Jensen

14. august 2010

KBs Martin Pedersen og Hanne Skak Jensen viste formatet, da DM Ude 2010 blev afviklet i Kolding Tennis Klub. De to rutinerede tennisspillere kom i hvert fald aldrig i store finale-problemer i henholdsvis herresingle/herredouble og damesingle/damedouble.

Pedersen sejrede i double med Thomas Kromann, mens unge Cecilie Melsted – paÌŠ finaledagen – baÌŠde agerede Skak Jensens makker og singlemodstander.

AngaÌŠende herrerækken er det værd at bemærke, at det lykkedes kvalifikationsspilleren Philip Ørnø fra Helsingør at spille sig helt frem til opgøret om guld og sølv.

23-aÌŠrige Ørnø, der i øvrigt triumferede i mixed double via Maria Jespersens hjælp, satser fremadrettet benhaÌŠrdt paÌŠ tennis paÌŠ fuldtid.

Formanden for Dansk Tennis Forbund, Henrik Klitvad, overværede slutprogrammet i Kolding.

”Tillykke til Martin, Hanne og de øvrige medaljetagere. Det var meget glædeligt at se et par nye ansigter i singlefinalerne. Jeg er sikker paÌŠ, Cecilie og Philip kan drive deres tennis langt. Det oser ud af dem, at viljen og lysten er til stede. Jeg har stor respekt for, at Philip fra nu af gaÌŠr efter drømmen om succes i tennissporten. Jeg vil gerne rose modet,” siger Henrik Klitvad.

Lørdagens finaleresultater ved DM Ude i Kolding
HS: Martin Pedersen – Philip Ørnø 6-2, 6-2, 7-5
DS: Hanne Skak Jensen – Cecilie Melsted 6-1, 6-0
HD: Martin Pedersen/Thomas Kromann – Christoffer Kønigsfeldt/Alexander Kønigsfeldt 6-3, 6-2
DD: Hanne Skak Jensen/Cecilie Melsted – Catrine Bjerrehus/Diane Filip 6-3, 6-4
MD: Maria Jespersen/Philip Ørnø – Caroline Kønigsfeldt/Thomas Kromann 7-5, 6-4 (afgjort fredag)