DM guld i double

31. juli 2010

Så er sommerferien ved at være overstået. I KB er der lige som i de fleste andre klubber ikke træning i juli måned, og så spiller vi til gengæld en masse turneringer i ind og udland. Der er også dage hvor jeg slet ikke får spillet. Vi bor i sommerhus i Asserbo hele sommeren, og jeg er derfor også medlem af Frederiksværk tennis klub hvor jeg næsten træner med min far hver dag. Da det meste af juni stod på træningslejr i Sverige og TE turneringer er det faktisk ret lang tid siden at jeg sidst har været til træning i KB – så jeg glæder mig til at komme i gang igen og forbedre nogle af de ting som jeg ved jeg skal gøre bedre hvis jeg skal kunne slå igennem internationalt.

 
TE14 Bambini i Østrig kat 2
I nat efter en lang køretur gennem Tyskland kom jeg hjem fra den traditionsrige kat 2 turnering i Bambini i Østrig, hvor jeg var nede sammen med forbundet og de bedste danske piger og drenge i u12 og u14. Jeg tabte desværre 1 runde i hovedrunden mod en fransk modstander. Jeg spillede godt men tabte i 3 sæt – og var kun 2 bolde fra sejren. I double tabte jeg sammen med Frederik Ørvad HRT i 2 runde efter super tiebreak i 3 sæt. Alle de øvrige drenge røg desværre også tidligt ud – men Ulrike Høyer HRTog Martine Ditlev TCO vandt TE14 doublen og Simone Alipiev KB er i semifinalen i TE12.
 
U14 DM for juniorer – guld i herredouble
Siden sidste opdatering har der også været afholdt DM for juniorer i HIK i starten af juli. Jeg blev slået af Alex Barbat KB i kvartfinalen og fik denne gang ikke rigtig gang i mit spil – men Alex spiller også godt når det kører for ham. Maxim Landa kom overraskende i finalen efter fremragende spil gennem hele turneringen men tabte til en meget velspillende Simon Søndergaard begge BTSK som er suveræn i u14. Det bliver spændende til hold junior DM til september hvem der løber med guldet – både KB og BTSK har et meget stærk hold. I herredouble havde jeg fået æren af at spille med Simon og vi gik hele vejen og vandt guld med finalesejr over Benjamin Hannestad BTSK og Daniel Burr KB i en tæt kamp.  I mix spillede jeg sammen med Vibe Bauman og vi tabte i kvartfinalen i 3 sæt til Sofie Flader og Oscar Jeppesen begge KB.
 
U16 DM i Street tennis på Rådhuspladsen – sølv
30 minutter efter DM sluttede skulle jeg spille DM i Street tennis på Rådhuspladsen i København. Jeg havde fået WC til turneringen for drenge u16 og spillerne ventede kun på mig fordi herre doublen til DM træk ud. Jeg skulle derfor hurtigst muligt afvikle mine kampe i 30-40 grader på asfalt men vandt puljen og semifinalen mod Magnus Ib Virum. I finalen skulle jeg møde Frederik Nymann BTSK. Jeg blev fejet ud af banen "asfalten" af en meget flot spillede Frederik. Vi vandt ketsjere og taske fra Babolat samt gavekort til Caroline Wozniacki tennis akademi. Jeg blev interviewet som kan linkes på http://vimeo.com/13328113
 
 
U16 Kronborg Open i Helsingør
Ugen efter DM var det tid til årets hyggeligste turnering Kronborg Open, hvor jeg spillede u16. Jeg tabte i kvarten til Magnus Ib og igen i 3 sæt, som desværre har været kendetegnet for juli måned. Vi spillede en god kamp over næsten 3 timer. Louis Klitfort KB vandt turneringen.
 
 
Caroline Wozniacki akademi
I de næste dage skal jeg træne på Caroline Wozniacki tennis akademi, som denne gang integreres med WTA turneringen i Farum. Træningen ledes af Kenneth Carlsen og vi skal igennem et langt og spændende træningsprogram i dagtimerne kombineret med adgang til WTA turneringen om aftenen. Lørdag skal vi ind at se lodtrækningen på plænen i tivoli.
 
 
TE14 kat 2 i Ulm Tyskland
I næste uge flyver jeg til Tyskland for at spille en kat 2 turnering i Ulm sammen med Vibe Baumann og vi har Ulrich Seicher fra Greve Tennisklub med som coach.
 
 
I august står den på træning og holdkampe i KB, samt en uges ferie med min familie i Malaga. Herfra skal jeg videre til Barcelona med forbundet for at spille TE 14 Kat 2 Sanchez Casal Youth cup
 
 
Jeg har taget et ordentligt ryk på TE ranglisten fra urangeret i starten af juli til nummer 252. Håber på en top 30-50 placering næste år når jeg bliver anden års u14 – men jeg skal forbedre min serv og blive bedre til at få ligge tryk på forhånden, og så gør det sgu heller ikke noget hvis jeg voksede lidt, da jeg er en lille lort og har det ekstra svært mod de store drenge i Europa
 
God sommer til alle